Op dit weblog streef ik er naar om met een zekere regelmaat en in een min of meer chronologische volgorde alle schetsen, illustraties (en hun toepassingen), die ik vanaf 1988 tot 2004 voor het Land van Ooit heb gemaakt- men noemde mij Opperhoftekenmeester - te ontsluiten. Dit tot genoegen - hoop ik - van de velen die het Land nog altijd een warm hart toedragen.Klik op de afbeeldingen voor een grotere versiedonderdag 10 september 2009

OO!TMijn webwinkeltje staat in de steigers, ik ben druk bezig om alles in te richten, te rubriceren en recht te hangen, maar de randvoorwaarden zijn ongeveer wel duidelijk.
Om een en ander in goede banen te leiden, heb ik enkele spelregels opgesteld, die ik nu vast aan iedereen wil voorleggen. Wellicht zijn er nog aanvullingen en/of verbeteringen wenselijk.

SPELREGELS

De koop is pas gesloten wanneer het te betalen bedrag op mijn rekening is bijgeschreven onder vermelding van de bestelcode + een verzendadres.
In het geval dat er onverhoopt meerdere betalingen voor hetzelfde werk ( met dezelfde code) plaatsvinden, telt de eerst ontvangen betaling. Latere betalingen worden per ommegaande gerestitueerd.

Na ontvangst van de betaling wordt de desbetreffende bestelling direct uit dit winkeltje verwijderd.

Vervolgens wordt het werk - uiteraard met alle zorg omringd - in een platte, bordrug enveloppe (tot ± A4) dan wel een koker (afhankelijk van het formaat) verstuurd. Dus zonder passe-partout en/of lijst. Prijzen zijn incl. BTW en incl. verzendkosten. Een betalingsbewijs wordt meegeleverd.

Indien er geen verzendadres wordt vermeld of anderszins duidelijk is waar de bestelling naar toe moet, kan de koop niet doorgaan en wordt het koopbedrag teruggestort. In dat geval blijft het onderhavige werk in de winkel te koop staan.

Betalingen op Postbank 3256829 t.n.v. J.L. Rabou, 's-Hertogenbosch.

Voor relevante vragen: jrabou@tiscali.nl

Voor alle duidelijkheid: al het werk dat ik in dit webwinkeltje te koop aanbied is vanzelfsprekend origineel en éénmalig.

Ik realiseer me terdege dat lang niet al het werk dat ik in dit winkeltje aanbied ook werkelijk verkoopbaar is. Toch heb ik gemeend ook dát werk te moeten uitstallen om op die manier een zo volledig mogelijk beeld te kunnen presenteren.

Opening woensdag 16 september om 9.00 uur!


Op dat tijdstip maak ik het webadres op Ooitgetekend bekend!

8 opmerkingen:

Nijna zei

Ha
Dat betekent woensdag dus kindje naar het dagverblijf brengen, kindje naar school brengen en daarna zelf achter de computer kruipen :) Ben ik even blij dat ik woensdag vrij ben.

Nu even zonder gekheid; de regels lijken me duidelijk, succes met de laatste activiteiten voor de "lancering".

Marjolein

Paultox zei

Nou, dat wordt dan nog spannend Marjolein, want woensdag ben ik ook vrij. Alleen heb ik geen kinderen om naar school te brengen.
Dat wordt voor de populairste tekeningen dus racen wie er het snelst is met betalen!

John zei

Ik merk wel dat de verwachtingen hooggespannen zijn.....als ik jullie maar niet teleurstel.
Het gaat natuurlijk hoofdzakelijk om schetsen en studies en hier en daar een verouderde of afgekeurde illustratie.

'k Word er zowaar een beetje zenuwachtig van.

Ach wat, het zal toch zeker niet zo'n vaart lopen? Er is keus genoeg en ieder heeft vast en zeker zijn eigen voorkeur.

Nijna zei

Dan krijg jij toch voorsprong Paul, kreeg net het bericht dat ik woensdag ochtend in moet springen op 't werk. Laat je nog wat voor mij over :)

Nou John, je hebt in ieder geval al wat clandisie

RickU zei

Oneee! Vrije dagen... En ik moet om 10 voor 9 beginnen op school :(

John, is het niet een goed (en eerlijker) plan om de website 's Avonds te openen, tegen een uurtje of 7?

Groetjes Rick

John zei

.....en dan zijn er vast weer andere gegadigden die op de een of andere manier verhinderd zijn, Rick. Je maakt het me wel moeilijk, hoor!
Maar ik zal je een beetje geruststellen, er zitten nog geen tekeningen van Jean d'Orange bij; die komen pas veel later aan de beurt. Pas als ik ze op Ooitgetekend heb gezet komen ze in het winkeltje. En over Jean d'Orange (en Dame Grandeur) heb ik het pas uitgebreid in AD-15. Dat duurt dus nog wel even.

RickU zei

Pfiieew haha!

Je volet me blijkbaar aan John, dankjewel haha!

Ooitgroetjes!

Maarten Roex zei

...en laat ik nou NET morgen een examen bedrijfshulpverlener hebben :) . Ach ja, je kan niet alles hebben. John, in elk geval, veel succes met dit erg leuke initiatief.